בדריג'אני

קל מאוד
9 מצרכים
0:15

הוראות הכנה

  1. פורסים את החצילים לאורכם לפרוסות דקות יחסית בעובי 0.5 ס"מ, ממליחים ומטגנים עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג.
  2. מערבבים יחד את חומרי המילוי.
  3. מניחים בקצה כל פרוסת חציל מטוגנת כף מהמילוי ומגלגלים

אהבתם? שתפו

בדריג'אני
  • 3-4 חצילים בינוניים, קלים ומבריקים
  • מלח
  • שמן קנולה פלוס אומגה 3 לטיגון

למילוי:

  • 2 כוסות אגוזי מלך טחונים
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 3-4 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים
  • ראש שום שלם, קלוף וכתוש
  • פלפל אדום חריף קצוץ, לפי הטעם
  • 1/4 כוס חד פעמית חומץ
  • מלח ופלפל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו