בדריג'אני
קל מאוד
9 מצרכים
0:15
הוראות הכנה
- פורסים את החצילים לאורכם לפרוסות דקות יחסית בעובי 0.5 ס"מ, ממליחים ומטגנים עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג.
- מערבבים יחד את חומרי המילוי.
- מניחים בקצה כל פרוסת חציל מטוגנת כף מהמילוי ומגלגלים
- 3-4 חצילים בינוניים, קלים ומבריקים
- מלח
- שמן קנולה פלוס אומגה 3 לטיגון
למילוי:
- 2 כוסות אגוזי מלך טחונים
- צרור כוסברה קצוצה
- 3-4 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים
- ראש שום שלם, קלוף וכתוש
- פלפל אדום חריף קצוץ, לפי הטעם
- 1/4 כוס חד פעמית חומץ
- מלח ופלפל
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
קל
7 מצרכים
0:10
קל
6 מצרכים
0:45

קל
7 מצרכים
0:40