לביבות כרישה ובטטה עם יוגורט

כרישה ובטטה הן שילוב מנצח תמיד, ובכוחן להפוך לביבה פשוטה למעדן מלכים. אוראל קמחי מטגן את הנשנוש המושלם לחנוכה, שחובה לטבול ביוגורט
קל מאוד
10 מצרכים
0:15

הוראות הכנה

  1. את הכרישה פורסים וחולטים במשך כ-5 דקות עד ריכוך מלא. מעבירים למי קרח. סוחטים היטב.
  2. בקערה מערבבים את הכרישה ואת הבטטות המגורדות לאחר שסחטנו אותם גם כן. מוסיפים את הקמח, הביצה מלח ופלפל שחור גרוס.
  3. מטגנים במחבת עם שמן קנולה להשחמה אחידה משני הצדדים.
  4. מערבבים את היוגורט, המייפל והבלסמי יחד עם העירית, מתבלים במלח ובפלפל ומניחים את הלביבות מעל.

אהבתם? שתפו

לביבות כרישה ובטטה עם יוגורט

מרכיבים ל-4 מנות

  • 4 כרישה גדולה פרוסה, חלוטה כ-5 דקות במים ומקוררת
  • 3 בטטות בינוניות קלופות ומגורדות בפומפייה
  • 2 כפות קמח
  • 1 ביצה
  • 200 מ"ל יוגורט צאן
  • 2 כפות מייפל אמיתי
  • 2 כפות בלסמי
  • 2 כפות עירית קצוצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • שמן קנולה

מתכונים נוספים שאולי תאהבו