סלט עדשים שחורות, דלעת ועשבי תיבול
- מבשלים את העדשים בשפע מים רותחים לריכוך (נזהרים לא לבשל יתר על המידה). מסננים ומצננים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
- מסדרים את קוביות הדלעת בתבנית, מזלפים מעל שמן דלעת ומייפל, מתבלים במלח ופלפל ואופים 20-25 דקות להזהבה יפה.
- מערבבים בקערה גדולה בעדינות את העדשים, הדלעת, עשבי התיבול, אגוזי המלך, החמוציות, שמן הדלעת והחומץ הבלסמי. מתבלים במלח ופלפל לפי טעם ומגישים.
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
דילוג לתוכן