עוגת פיצוחים

קל מאוד
13 מצרכים
0:10

הוראות הכנה

  1. מערבבים יחד בקערה את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה (מתחילים עם ביצה אחת ומוסיפים את השאר בהדרגה). מוסיפים יוגורט ושמן קנולה ומקציפים.
  2. המקפלים את הקמח התופח לתוך התערובת ונזהרים לא לערבב יותר מדי.
  3. מערבבים את כל הפיצוחים בקערה.
  4. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ושופכים מחצית מהבלילה. מפזרים מחצית מתערובת הפיצוחים, שופכים את יתר הבלילה ומפזרים מעל את החצי השני של הפיצוחים.
  5. אופים בחום של 170 מעלות כ-30 דקות, מצננים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

אהבתם? שתפו

עוגת פיצוחים

לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ:

  • 4 ביצים
  • שלושת רבעי כוס סוכר
  • כוס יוגורט בטעם טבעי
  • שלושת רבעי כוס שמן קנולה
  • 2 כוסות קמח תופח

לתערובת הפיצוחים:

  • 2 כפות קקאו
  • חצי כוס פקאן מסוכר קצוץ
  • חצי כוס שקדים לא קלויים קצוצים
  • 3 כפות סוכר חום
  • כפית קינמון
  • 3 כפות קוקוס
  • 4 כפות צימוקים

לעיטור:

  • אבקת סוכר

מתכונים נוספים שאולי תאהבו