עוגת פיצוחים
קל מאוד
13 מצרכים
0:10
הוראות הכנה
- מערבבים יחד בקערה את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה (מתחילים עם ביצה אחת ומוסיפים את השאר בהדרגה). מוסיפים יוגורט ושמן קנולה ומקציפים.
- המקפלים את הקמח התופח לתוך התערובת ונזהרים לא לערבב יותר מדי.
- מערבבים את כל הפיצוחים בקערה.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה ושופכים מחצית מהבלילה. מפזרים מחצית מתערובת הפיצוחים, שופכים את יתר הבלילה ומפזרים מעל את החצי השני של הפיצוחים.
- אופים בחום של 170 מעלות כ-30 דקות, מצננים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ:
- 4 ביצים
- שלושת רבעי כוס סוכר
- כוס יוגורט בטעם טבעי
- שלושת רבעי כוס שמן קנולה
- 2 כוסות קמח תופח
לתערובת הפיצוחים:
- 2 כפות קקאו
- חצי כוס פקאן מסוכר קצוץ
- חצי כוס שקדים לא קלויים קצוצים
- 3 כפות סוכר חום
- כפית קינמון
- 3 כפות קוקוס
- 4 כפות צימוקים
לעיטור:
- אבקת סוכר
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בקלאווה שמן זית עם אגוזים
קל
10 מצרכים
סופגניות הודיות גולאב ג'מון
קל
9 מצרכים
0:30
עוגיות שוקולד צ'יפס על בסיס שמן זית
קל
7 מצרכים
0:25