שניצל דג בציפוי פנקו ושברי אגוזים

מתכון של אינס שילת ינאי בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
11 מצרכים
0:20

הוראות הכנה

  1. מכינים את הבלילה: טורפים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
  2. מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה נפרדת את כל המרכיבים.
  3. מגלגלים את פילה הדג בקמח, טובלים בבלילה, מנערים ומצמידים היטב את הציפוי.
  4. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את השניצלים להזהבה. מעבירים לנייר סופג.

אהבתם? שתפו

שניצל דג בציפוי פנקו ושברי אגוזים

מרכיבים:

  • 2 פילה דג ללא עור חתוכים לחצאים
  • 1 כוס קמח
  • שמן זיתולה לטיגון חצי עמוק

לבלילה:

  • 2 ביצים
  • 1 כף חרדל
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית שום גבישי

לציפוי:

  • 100 גרם פיסטוק טחון
  • 50 גרם אגוזי מלך טחונים
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית אורגנו יבש

מתכונים נוספים שאולי תאהבו