שניצל דג בציפוי פנקו ושברי אגוזים
מתכון של אינס שילת ינאי
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
11 מצרכים
0:20
הוראות הכנה
- מכינים את הבלילה: טורפים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
- מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה נפרדת את כל המרכיבים.
- מגלגלים את פילה הדג בקמח, טובלים בבלילה, מנערים ומצמידים היטב את הציפוי.
- מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את השניצלים להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
מרכיבים:
- 2 פילה דג ללא עור חתוכים לחצאים
- 1 כוס קמח
- שמן זיתולה לטיגון חצי עמוק
לבלילה:
- 2 ביצים
- 1 כף חרדל
- 1/2 כפית מלח
- 1 כפית שום גבישי
לציפוי:
- 100 גרם פיסטוק טחון
- 50 גרם אגוזי מלך טחונים
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 1 כפית אורגנו יבש
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
שניצל דג בציפוי פנקו ושברי אגוזים
קל
11 מצרכים
0:20
קציצות טונה עם צ'ומה ולימון כבוש
קל
7 מצרכים
0:20
גלילות מצה ממולאות בטונה
קל
12 מצרכים
0:30