כריך טונה מלא בחלבון
קל
7 מצרכים
0:10
הוראות הכנה
- קולים את הלחם בטוסטר. מסננים את הטונה.
- מניחים על פרוסת הלחם התחתונה את עלי הרוקט ומעליהם מפזרים בנדיבות את הטונה.
- מניחים מעל את פרוסות העגבניה, הצנוניות והאבוקדו ומכסים עם פרוסת הלחם השנייה. מתבלים לפי הטעם.
- חותכים את הכריך לשני חצאים ומגישים מיד.
המרכיבים:
- 1 פחית טונה בשמן זית של עץ הזית
- 2 פרוסות לחם מלא
- חופן עלי רוקט
- 1 עגבניה פרוסה דק
- 4-5 צנוניות פרוסות דק
- 1/2 אבוקדו פרוס
- מלח ופלפל לפי הטעם
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
שניצל דג בציפוי פנקו ושברי אגוזים
קל
11 מצרכים
0:20
קציצות טונה עם צ'ומה ולימון כבוש
קל
7 מצרכים
0:20
גלילות מצה ממולאות בטונה
קל
12 מצרכים
0:30