מערבבים ואופים: עוגה מהירה עם פירות יבשים
דרך נהדרת להשתמש במגוון פירות יבשים שקניתם לט"ו בשבט ולהכין עוגה בחושה מהירה וטעימה. מתכון של אבי ביטון
קל מאוד
8 מצרכים
0:55
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- מרססים תבנית אינגליש קייק בשמן זית, יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים.
- אופים בתנור החם כ-45 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מוציאים ומניחים להתקרר.
- פורסים את העוגה, בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים לצד תה נענע.
חומרים לתבנית אינגליש קייק
- 3 כוסות פירות יבשים, חתוכים לקוביות (משמשים, שזיפים, צימוקים וכל פרי יבש אחר שאוהבים)
- 140 גרם (1 כוס) קמח תופח
- 3 ביצים
- 120 גרם (1/2 כוס) סוכר חום
- 5 כפות שמן זית "עץ הזית"
- 1 כפית שטוחה קינמון
לשימון התבנית ולהגשה
- תרסיס שמן זית "עץ הזית"
- אבקת סוכר
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
קל
8 מצרכים
1:00
קל
10 מצרכים
קל
9 מצרכים
0:30