מערבבים ואופים: עוגה מהירה עם פירות יבשים

דרך נהדרת להשתמש במגוון פירות יבשים שקניתם לט"ו בשבט ולהכין עוגה בחושה מהירה וטעימה. מתכון של אבי ביטון
קל מאוד
8 מצרכים
0:55

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מרססים תבנית אינגליש קייק בשמן זית, יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים.
  4. אופים בתנור החם כ-45 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מוציאים ומניחים להתקרר.
  5. פורסים את העוגה, בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים לצד תה נענע.

אהבתם? שתפו

מערבבים ואופים: עוגה מהירה עם פירות יבשים

חומרים לתבנית אינגליש קייק

  • 3 כוסות פירות יבשים, חתוכים לקוביות  (משמשים, שזיפים, צימוקים וכל פרי יבש אחר שאוהבים)
  • 140 גרם (1 כוס) קמח תופח
  • 3 ביצים
  • 120 גרם (1/2 כוס) סוכר חום
  • 5 כפות שמן זית "עץ הזית"
  • 1 כפית שטוחה קינמון

לשימון התבנית ולהגשה

מתכונים נוספים שאולי תאהבו