פיצה פיתה: פיצה מהירה על לאפה
ילדים תמיד ישמחו לפיצה, וההורים לעד יירתעו ממשך הכנת הבצק. רות אוליבר משמחת את שני העולמות ומכינה פיצה מהירה על לאפה עם תוספות וגבינת מוצרלה מותכת
קל מאוד
13 מצרכים
0:20
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה קטנה שמן זית, רסק עגבניות, עגבניות מיובשות, שום, מלח ופלפל שחור.
- מורחים את הרוטב על גבי הפיתות, מפזרים מעט רוקט או תרד, בצל ופטריות. קורעים את המוצרלה ביד וממפזרים יחד עם גבינה בולגרית ופרמזן.
- אופים בתנור החם כ-8 דקות, עד שהגבינה נמסה ומתחילה להזהיב מעט.
- מחלקים לשמונה משולשים או חוצים, ומגלגלים כמו לאפה. מגישים חם.
חומרים ל-2 מנות
את המנה הזאת אפשר להכין גם על פיתה, אבל השוס בלאפה הוא שאפשר לגלגל אותה ולתת ביס בכל התכולה בו זמנית, ממש כמו שאוכלים שווארמה.
- 2 פיתה לאפה
- 2 כפות שמן זית "עץ הזית"
- 1 כף רסק עגבניות
- 2 כפות עגבניות מיובשות מרוסקות
- 2 שיני שום כתושות
- 1/2 צרור עלי תרד או רוקט
- 1 בצל חתוך לטבעות
- 1 סלסילה של פטריות שמפיניון פרוסות
- 2 כדורי מוצרלה טרייה
- 50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
- 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
- מלח
- פלפל
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בורקס מצה מושלם
קל
6 מצרכים
0:30
בורקיטס גבינה פשוטים
קל
11 מצרכים
1:0
עוגיות שמן זית וזעתר
קל
3 מצרכים
0:30