אורז עם שפע ירקות ופילה טונה

מתכון של רותם ליברזון בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
10 מצרכים
0:30

הוראות הכנה

  1. מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצל להזהבה.
  2. מוסיפים את השום, הגזר והגמבה, מערבבים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתחילים להשחים.
  3. מוסיפים את האורז והמים, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומבשלים כ-20 דקות.
  4. מכבים את הלהבה, מאווררים את האורז בעזרת מזלג, מוספים צ'אנקים גדולים של פילה טונה ועשבי תיבול ומגישים.

אהבתם? שתפו

אורז עם שפע ירקות ופילה טונה

מרכיבים:

  • מעט שמן זית לטיגון
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 גזרים מגוררים
  • 1 פלפל גמבה חתוך לרצועות
  • 1.5 כוסות אורז יסמין שטוף היטב ומסונן
  • 3 כוסות מים רותחים
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1 כוס פטרוזליה / כוסברה קצוצה
  • 2 חבילות פילה טונה בשמן מסוננות

מתכונים נוספים שאולי תאהבו