אורז עם שפע ירקות ופילה טונה
מתכון של רותם ליברזון
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
10 מצרכים
0:30
הוראות הכנה
- מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצל להזהבה.
- מוסיפים את השום, הגזר והגמבה, מערבבים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתחילים להשחים.
- מוסיפים את האורז והמים, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומבשלים כ-20 דקות.
- מכבים את הלהבה, מאווררים את האורז בעזרת מזלג, מוספים צ'אנקים גדולים של פילה טונה ועשבי תיבול ומגישים.
מרכיבים:
- מעט שמן זית לטיגון
- 1 בצל חתוך לקוביות
- 2 שיני שום קצוצות
- 2 גזרים מגוררים
- 1 פלפל גמבה חתוך לרצועות
- 1.5 כוסות אורז יסמין שטוף היטב ומסונן
- 3 כוסות מים רותחים
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 1 כוס פטרוזליה / כוסברה קצוצה
- 2 חבילות פילה טונה בשמן מסוננות
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
סלמון צלוי במעטפה
קל
7 מצרכים
0:20
שניצל דג בציפוי פנקו ושברי אגוזים
קל
11 מצרכים
0:20
קציצות טונה עם צ'ומה ולימון כבוש
קל
7 מצרכים
0:20