סלק צלוי בטעם לימון

מתכון של בתיה שורק
קל
6 מצרכים
0:45

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות טורבו ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מניחים את הסלקים בתבנית, משפריצים מתרסיס שמן הזית בטעם לימון, מפזרים את הסוכר החום, מזלפים את הסילאן, מתבלים במלח גס ופלפל שחור ומערבבים לציפוי אחיד של הסלקים.
  3. אופים כ-40 דקות או עד שהסלקים מתרככים.

אהבתם? שתפו

סלק צלוי בטעם לימון

מרכיבים ל-2-3 מנות:

  • 2-3 סלקים קלופים וחתוכים לרבעים
  • תרסיס שמן זית בטעם לימון
  • 3 כפיות סוכר חום
  • 2 כפות סילאן
  • מלח גס ופלפל שחור לפי הטעם

מתכונים נוספים שאולי תאהבו