כריך שניצל וחציל בלחמניית חלה

מתכון של אינס שילת-ינאי בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
14 מצרכים
0:20

הוראות הכנה

  1. טורפים את הביצה עם המלח, החרדל, המיונז והשום הגבישי. טובלים את חזה העוף בבלילה, מצפים היטב בפירורי הלחם מעורבבים עם השומשום והכמון מניחים בתבנית AIR FRY.
  2. מרססים את השניצלים בתרסיס שמן הזית ומטגנים במכשיר באוויר חם כ-7 דקות. הופכים לצד השני וממשיכים לטגן 3 דקות נוספות.
  3. מנגבים היטב בנייר סופג את פרוסות החציל. מרססים בתרסיס שמן הזית גם את משטח התבנית וגם את החצילים עצמם ומטגנים באוויר חם 10 דקות להזהבה.
  4. מרכיבים את הכריך: מורחים את לחמניית החלה במטבוחה, מניחים מעל את החציל, השניצל והפלפל (לא חובה) ומגישים.

אהבתם? שתפו

כריך שניצל וחציל בלחמניית חלה

מרכיבים ל-2 מנות:

  • 1 ביצה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כף מיונז
  • 1 כפית שום גבישי
  • 2 יחידות חזה עוף פרוס לשניצל

לציפוי:

  • 1 כוס פירורי לחם
  • 2 כפות שומשום
  • 1 כפית כמון
  • תרסיס שמן זית עץ הזית
  • 1 חציל פרוס לפרסות בעובי 1 ס"מ ומושרה עם מלח גס
  • 1 קופסת מטבוחה

להגשה:

  • 2 לחמניות חלה חצויות
  • פלפלים חריפים שלמים מטוגנים

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

כל מה שרציתם לדעת על כריך שניצל וחציל בלחמניית חלה :

האם חובה לתבל את הבלילה במדויק לפי המתכון?

אפשר לגוון את תיבול הבלילה בהתאם לטעם האישי.

האם אפשר להחליף את פירורי הלחם במשהו אחר?

אפשר להחליף את פירורי הלחם הפשוטים בביסלי טחון, צ'יפס טחון, שקדים טחונים וכו'.

האם אפשר להכין את השניצלים במחבת?

בוודאי, אפשר להכין את השניצלים במחבת בטיגון בשמן חצי עמוק.