אטריות מוקפצות עם עוף וירקות בשמן שומשום
קל
18 מצרכים
0:20
הוראות הכנה
- מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים היטב, מעבירים לקערה גדולה ומערבבים היטב עם כף שמן שומשום.
- בינתיים טורפים בקערה את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה.
- מחממים מעט שמן שומשום במחבת ומטגנים את רצועות העוף תוך כדי ערבוב כ-4 דקות עד שהן עשויות מכל הצדדים. מעבירים לצלחת.
- מוסיפים עוד קצת שמן שומשום ומטגנים את הבצל תוך כדי ערבוב לריכוך. מוסיפים את הגמבה והגזר, מערבבים וממשיכים להקפיץ עד שהירקות מתרככים.
- מחזירים למחבת את העוף והאטריות, מוסיפים את הרוטב והבצל הירוק ומערבבים היטב לציפוי מלא של הנודלס והעוף. טועמים ומתקנים את הטעמים.
- מפזרים מעל שומשום וכוסברה ומגישים.
למוקפץ:
- 1 חבילת אטריות שאתם אוהבים
- 2 כפות שמן שומשום עץ הזית
- 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
- 1 בצל סגול חתוך לחצאי טבעות
- 1 פלפל גמבה אדום חתוך לרצועות
- 1 גזר חתוך למקלות דקים
- 3-4 גבעולי בצל ירוק חתוכים
לרוטב:
- 1 כף שמן שומשום עץ הזית
- 1/3 כוס חמאת בוטנים חלקה רכה
- 3 כפות שומשום
- 1/4 כוס רוטב סויה
- 2 כפות סוכר חום
- 1 כף חומץ אורז
- 3-4 שיני שום כתושות
- 3/4 כוס מים חמים
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
להגשה:
- שומשום
- עלי כוסברה קצוצים
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
קדרת עוף וענבים ביין
קל
11 מצרכים
1:10
שניצלוני עוף בטמפורה פיקנטית
קל
11 מצרכים
0:20
שניצלוני עוף בציפוי תפוצ'יפס
קל
9 מצרכים
0:20