אטריות מוקפצות עם עוף וירקות בשמן שומשום

קל
18 מצרכים
0:20
  1. מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים היטב, מעבירים לקערה גדולה ומערבבים היטב עם כף שמן שומשום.
  2. בינתיים טורפים בקערה את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה.
  3. מחממים מעט שמן שומשום במחבת ומטגנים את רצועות העוף תוך כדי ערבוב כ-4 דקות עד שהן עשויות מכל הצדדים. מעבירים לצלחת.
  4. מוסיפים עוד קצת שמן שומשום ומטגנים את הבצל תוך כדי ערבוב לריכוך. מוסיפים את הגמבה והגזר, מערבבים וממשיכים להקפיץ עד שהירקות מתרככים.
  5. מחזירים למחבת את העוף והאטריות, מוסיפים את הרוטב והבצל הירוק ומערבבים היטב לציפוי מלא של הנודלס והעוף. טועמים ומתקנים את הטעמים.
  6. מפזרים מעל שומשום וכוסברה ומגישים.
אהבתם? שתפו
אטריות מוקפצות עם עוף וירקות בשמן שומשום

למוקפץ:

  • 1 חבילת אטריות שאתם אוהבים
  • 2 כפות שמן שומשום עץ הזית
  • 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
  • 1 בצל סגול חתוך לחצאי טבעות
  • 1 פלפל גמבה אדום חתוך לרצועות
  • 1 גזר חתוך למקלות דקים
  • 3-4 גבעולי בצל ירוק חתוכים

לרוטב:

  • 1 כף שמן שומשום עץ הזית
  • 1/3 כוס חמאת בוטנים חלקה רכה
  • 3 כפות שומשום
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 כף חומץ אורז
  • 3-4 שיני שום כתושות
  • 3/4 כוס מים חמים
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

להגשה:

  • שומשום
  • עלי כוסברה קצוצים

מתכונים נוספים שאולי תאהבו