דלעת ערמונים פיקנטית בתנור

מתכון של בתיה שורק
קל
5 מצרכים
0:30

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות טורבו ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מניחים את פרוסות הדלעת בתבנית, משפריצים משמן הזית בטעם צ'ילי, מזלפים את הדבש, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לציפוי אחיד.
  3. אופים כ-15 דקות, הופכים את פרוסות הדלעת לצד השני וממשיכים לאפות כ-10 דקות נוספות או עד שהדלעת מתרכבת.

אהבתם? שתפו

דלעת ערמונים פיקנטית בתנור

מרכיבים ל-2-3 מנות:

  • 2-3 דלעות ערמונים חתוכות לפרוסות ונקיות מגרעינים
  • תרסיס שמן זית בטעם צ'ילי
  • 4-5 כפות דבש
  • מלח גס ופלפל שחור לפי הטעם

מתכונים נוספים שאולי תאהבו