דלעת ערמונים פיקנטית בתנור
מתכון של בתיה שורק
קל
5 מצרכים
0:30
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות טורבו ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מניחים את פרוסות הדלעת בתבנית, משפריצים משמן הזית בטעם צ'ילי, מזלפים את הדבש, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לציפוי אחיד.
- אופים כ-15 דקות, הופכים את פרוסות הדלעת לצד השני וממשיכים לאפות כ-10 דקות נוספות או עד שהדלעת מתרכבת.
מרכיבים ל-2-3 מנות:
- 2-3 דלעות ערמונים חתוכות לפרוסות ונקיות מגרעינים
- תרסיס שמן זית בטעם צ'ילי
- 4-5 כפות דבש
- מלח גס ופלפל שחור לפי הטעם
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45
תפוח אדמה קפיץ בשלושה טעמים
קל
7 מצרכים
0:40
תפוחי אדמה צלויים
קל
5 מצרכים
0:25