צ'יפס בטטה עם תימין ופרמזן
קל מאוד
4 מצרכים
0:20
הוראות הכנה
- מערבבים בקערה את שמן הזית, התימין, המלח, השום והפלפל.
- מוסיפים את רצועות הבטטה לקערה. מערבבים היטב ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
- מפזרים מעל פרמזן מגורר ואופים בחום של 200 מעלות כ-30 דקות, עד להשחמה.
- 3 בטטות ארוכות לא קלופות, חתוכות
- לרצועות עבות
- רבע כוס שמן זית כתית מעולה
- 2 כפות עלי תימין
- כפית מלח גס
- כפית שום גבישי
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
להגשה:
- 100 גרם פרמזן, מגורר דק
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
קל
7 מצרכים
0:10
קל
6 מצרכים
0:45
קל
7 מצרכים
0:40