צ'יפס בטטה עם תימין ופרמזן

קל מאוד
4 מצרכים
0:20

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את שמן הזית, התימין, המלח, השום והפלפל.
  2. מוסיפים את רצועות הבטטה לקערה. מערבבים היטב ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  3. מפזרים מעל פרמזן מגורר ואופים בחום של 200 מעלות כ-30 דקות, עד להשחמה.

אהבתם? שתפו

צ'יפס בטטה עם תימין ופרמזן
  • 3 בטטות ארוכות לא קלופות, חתוכות
  • לרצועות עבות
  • רבע כוס שמן זית כתית מעולה
  • 2 כפות עלי תימין
  • כפית מלח גס
  • כפית שום גבישי
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס

להגשה:

  • 100 גרם פרמזן, מגורר דק

מתכונים נוספים שאולי תאהבו