סלט טאבולה
מתכון של אריאל ברי בן חמו
קל
6 מצרכים
0:35
הוראות הכנה
- משרים את הבורגול כ-30 דקות במים רותחים ומסננים.
- קוצצים היטב את כל עשבי התיבול ללא גבעולים.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים, מתבלים בשמן הזית בטעם לימון, מערבבים שוב ומגישים.
מרכיבים ל-2 מנות:
- 1 צרור פטרוזיליה
- 1/2 צרור נענע
- 1/4 כוס חמוציות
- 1/2 כוס בורגול
- 1/2 כפית מלח
- תרסיס שמן זית בטעם לימון
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45
תפוח אדמה קפיץ בשלושה טעמים
קל
7 מצרכים
0:40
תפוחי אדמה צלויים
קל
5 מצרכים
0:25