סלט טאבולה

מתכון של אריאל ברי בן חמו
קל
6 מצרכים
0:35

הוראות הכנה

  1. משרים את הבורגול כ-30 דקות במים רותחים ומסננים.
  2. קוצצים היטב את כל עשבי התיבול ללא גבעולים.
  3. מערבבים בקערה את כל המרכיבים, מתבלים בשמן הזית בטעם לימון, מערבבים שוב ומגישים.

אהבתם? שתפו

סלט טאבולה

מרכיבים ל-2 מנות:

  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 1/2 צרור נענע
  • 1/4 כוס חמוציות
  • 1/2 כוס בורגול
  • 1/2 כפית מלח
  • תרסיס שמן זית בטעם לימון

מתכונים נוספים שאולי תאהבו