שניצלוני עוף בציפוי תפוצ'יפס
מתכון של אינס שילת ינאי
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
9 מצרכים
0:20
הוראות הכנה
- מכינים את הבלילה: טורפים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
- מגלגלים את רצועות העוף בקמח ומנערים את העודפים.
- מעבירים את הרצועות לקערה עם הבלילה, טובלים היטב ומגלגלים מיד בתפוצ'יפס.
- מחממים במחבת עם שמן זיתולה לטיגון חצי עמק ומטגנים את האצבעות משני הצדדים להזהבה יפה. מעבירים לנייר סופג.
מרכיבים:
- 1 חבילת תפוצ'יפס מרוסקים
- 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות רחבות
- 1 כוס קמח מעורבב עם 1 כף פפריקה
- שמן זותולה לטיגון חצי עמוק
לבלילה:
- 2 ביצים
- 1 כפית שום גבישי
- 1 כף חרדל
- 1/2 כפית מלח
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
שניצלוני עוף בטמפורה פיקנטית
קל
11 מצרכים
0:20
שניצלוני עוף בציפוי תפוצ'יפס
קל
9 מצרכים
0:20
שניצל עוף בציפוי ביסלי
קל
9 מצרכים
0:20