שניצלוני עוף בציפוי תפוצ'יפס

מתכון של אינס שילת ינאי בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
9 מצרכים
0:20

הוראות הכנה

  1. מכינים את הבלילה: טורפים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
  2. מגלגלים את רצועות העוף בקמח ומנערים את העודפים.
  3. מעבירים את הרצועות לקערה עם הבלילה, טובלים היטב ומגלגלים מיד בתפוצ'יפס.
  4. מחממים במחבת עם שמן זיתולה לטיגון חצי עמק ומטגנים את האצבעות משני הצדדים להזהבה יפה. מעבירים לנייר סופג.

אהבתם? שתפו

שניצלוני עוף בציפוי תפוצ'יפס

מרכיבים:

  • 1 חבילת תפוצ'יפס מרוסקים
  • 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות רחבות
  • 1 כוס קמח מעורבב עם 1 כף פפריקה
  • שמן זותולה לטיגון חצי עמוק

לבלילה:

  • 2 ביצים
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 כף חרדל
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

מתכונים נוספים שאולי תאהבו