שניצלוני עוף בטמפורה פיקנטית
מתכון של אינס שילת ינאי
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
11 מצרכים
0:20
הוראות הכנה
- מכינים את הטמפורה: טורפים היטב בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
- מערבבים בקערה נוספת את שניצל העוף והקורנפלור לציפוי מכל הצדדים.
- מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק.
- טובלים את השניצלים בטמפורה, מנערים את העודפים ומטגנים משני הצדדים להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
מרכיבים:
- 4 פרוסות שניצל דק חתוך לשניצלונים
- 5 כפות קורנפלור
- שמן לטיגון עמוק
לבלילת הטמפורה:
- 1 כוס קמח
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1/2 כפית מלח
- 1 כפית שום גבישי
- 1 כף צ'ילי גרוס
- 1 כפית פפריקה
- 1 ביצה
- 1 כוס מי סודה
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
שניצלוני עוף בטמפורה פיקנטית
קל
11 מצרכים
0:20
שניצלוני עוף בציפוי תפוצ'יפס
קל
9 מצרכים
0:20
שניצל עוף בציפוי ביסלי
קל
9 מצרכים
0:20