שניצלוני עוף בטמפורה פיקנטית

מתכון של אינס שילת ינאי בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
11 מצרכים
0:20

הוראות הכנה

  1. מכינים את הטמפורה: טורפים היטב בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
  2. מערבבים בקערה נוספת את שניצל העוף והקורנפלור לציפוי מכל הצדדים.
  3. מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק.
  4. טובלים את השניצלים בטמפורה, מנערים את העודפים ומטגנים משני הצדדים להזהבה. מעבירים לנייר סופג.

אהבתם? שתפו

שניצלוני עוף בטמפורה פיקנטית

מרכיבים:

  • 4 פרוסות שניצל דק חתוך לשניצלונים
  • 5 כפות קורנפלור
  • שמן לטיגון עמוק

לבלילת הטמפורה:

  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 כף צ'ילי גרוס
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 ביצה
  • 1 כוס מי סודה

מתכונים נוספים שאולי תאהבו