קציצות טונה עם ירוקים

מתכון של אורלי פלאי-ברונשטיין בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
11 מצרכים
0:20

הוראות הכנה

  1. מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות. יוצרים מהתערובת כדורים פחוסים בקוטר 4-5 ס״מ.
  2. מחממים מעט שמן במחבת נון סטיק ומטגנים את הקציצות 2-3 דקות מכל צד להזהבה. מוציאים לקערה מרופדת בנייר סופג.
  3. מגישים את הקציצות מיד או בטמפרטורת החדר. אפשר לצד רוטב יוגורט מתובל.

אהבתם? שתפו

קציצות טונה עם ירוקים

מרכיבים ל-4 מנות:

  • 2 קופסאות טונה מסוננות
  • 1 כוס עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, נענע, שמיר) קצוצים ו/או עלי תרד, מנגולד או קייל
  • 1 זוקיני או גזר מגורר
  • 2 ביצים
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 1 כף קמח
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק-דק
  • קליפת לימון מגוררת (לא חובה)
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 1 כפית תערובת תיבול לקציצות / בהרט / ראס אל חנות
  • שמן לטיגון

מתכונים נוספים שאולי תאהבו