קציצות טונה עם ירוקים
מתכון של אורלי פלאי-ברונשטיין
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
11 מצרכים
0:20
הוראות הכנה
- מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות. יוצרים מהתערובת כדורים פחוסים בקוטר 4-5 ס״מ.
- מחממים מעט שמן במחבת נון סטיק ומטגנים את הקציצות 2-3 דקות מכל צד להזהבה. מוציאים לקערה מרופדת בנייר סופג.
- מגישים את הקציצות מיד או בטמפרטורת החדר. אפשר לצד רוטב יוגורט מתובל.
מרכיבים ל-4 מנות:
- 2 קופסאות טונה מסוננות
- 1 כוס עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, נענע, שמיר) קצוצים ו/או עלי תרד, מנגולד או קייל
- 1 זוקיני או גזר מגורר
- 2 ביצים
- 3 כפות פירורי לחם
- 1 כף קמח
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק-דק
- קליפת לימון מגוררת (לא חובה)
- מלח ופלפל שחור טחון טרי
- 1 כפית תערובת תיבול לקציצות / בהרט / ראס אל חנות
- שמן לטיגון
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
קל
11 מצרכים
0:20
קל
9 מצרכים
0:25
קל
7 מצרכים
0:20