לחמעג׳ון טונה ועגבניות
מתכון של אורלי פלאי-ברונשטיין
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
9 מצרכים
0:25
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מערבבים את מרכיבי המלית, מפזרים על גבי בסיסי הפיתות, מסדרים אותן בתבנית ואופים 15-20 דקות או להזהבה יפה.
- מגישים מיד.
מרכיבים ל-4 מאפים:
- 2 פיתות חצויות, מפורדות ל-4 בסיסים (או 4 טורטיות)
למלית:
- 2 קופסאות טונה מסוננות
- 1 בצל קטן קצוץ דק-דק
- 2 שיני שום כתושות
- 1 עגבנייה מרוסקת על פומפייה
- 1 כפית רסק עגבניות או קטשופ
- מלח ופלפל שחור טחון טרי
- 1/4 כפית תבלין לקציצות (כמון, כוסברה וכורכום)
- 3 כפות עלי פטרוזיליה וכוסברה, קצוצים
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
לחמעג׳ון טונה ועגבניות
קל
9 מצרכים
0:25
מאפה סלמון, תרד ובטטה
בינוני
17 מצרכים
2:10