לחמעג׳ון טונה ועגבניות

מתכון של אורלי פלאי-ברונשטיין בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
9 מצרכים
0:25

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מערבבים את מרכיבי המלית, מפזרים על גבי בסיסי הפיתות, מסדרים אותן בתבנית ואופים 15-20 דקות או להזהבה יפה.
  3. מגישים מיד.

אהבתם? שתפו

לחמעג׳ון טונה ועגבניות

מרכיבים ל-4 מאפים:

  • 2 פיתות חצויות, מפורדות ל-4 בסיסים (או 4 טורטיות)

למלית:

  • 2 קופסאות טונה מסוננות
  • 1 בצל קטן קצוץ דק-דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 עגבנייה מרוסקת על פומפייה
  • 1 כפית רסק עגבניות או קטשופ
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 1/4 כפית תבלין לקציצות (כמון, כוסברה וכורכום)
  • 3 כפות עלי פטרוזיליה וכוסברה, קצוצים

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

מאפה סלמון, תרד ובטטה
בינוני
17 מצרכים
2:10