מבשלים את הפסטה במים מומלחים פי ההוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה. מסננים את הטונה, מוסיפים לקערה עם הפסטה ומערבבים.
ממיסים את החמאה בסיר או מחבת עמוקה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב להיווצרות תערובת גושית. מוסיפים את החלב בהדרגה, תוך כדי ערבוב מתמיד, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים את התערובת תוך כדי ערבוב לכדי רוטב סמיך. מסירים מהאש, מתבלים, מוסיפים כ-2/3 מכמות הגבינה ומערבבים היטב.
מוסיפים את הרוטב לפסטה עם הטונה, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית.
מפזרים מעל את יתר הגבינה ואופים כ-30 דקות להזהבה יפה.