פאטה טונה פשוט
מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל מאוד
5 מצרכים
0:25
הוראות הכנה
- מחממים את השמן ומטגנים את הבצלים כ-20 דקות תוך כדי ערבוב להזהבה. שומרים מעט בצל מטוגן להגשה.
- טוחנים במעבד מזון את הטונה, הבצל המטוגן והביצים לתערובת אחידה וחלקה. מתבלים וטועמים.
- מרפדים קערית או צלחת מלבנית בניילון נצמד (עם שוליים לכיסוי), משטחים את התערובת, מהדקים, מכסים בקצוות הניילון ומעבירים למקרר עד להתייצבות.
- מחלצים את הפאטה, מפזרים את הבצל המטוגן ומגישים.
מרכיבים:
- שמן לטיגון
- 2 קופסאות טונה ״עץ הזית״
- 2 בצלים קצוצים
- 2 כפות שמן זית
- 4 ביצים קשות
- מלח ופלפל לפי הטעם
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
שניצל דג בציפוי פנקו ושברי אגוזים
קל
11 מצרכים
0:20
קציצות טונה עם צ'ומה ולימון כבוש
קל
7 מצרכים
0:20
גלילות מצה ממולאות בטונה
קל
12 מצרכים
0:30