פאטה טונה פשוט

מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין בשיתוף וואלה! אוכל.
קל מאוד
5 מצרכים
0:25
  1. מחממים את השמן ומטגנים את הבצלים כ-20 דקות תוך כדי ערבוב להזהבה. שומרים מעט בצל מטוגן להגשה.
  2. טוחנים במעבד מזון את הטונה, הבצל המטוגן והביצים לתערובת אחידה וחלקה. מתבלים וטועמים.
  3. מרפדים קערית או צלחת מלבנית בניילון נצמד (עם שוליים לכיסוי), משטחים את התערובת, מהדקים, מכסים בקצוות הניילון ומעבירים למקרר עד להתייצבות.
  4. מחלצים את הפאטה, מפזרים את הבצל המטוגן ומגישים.
אהבתם? שתפו
פאטה טונה פשוט

מרכיבים:

  • שמן לטיגון
  • 2 קופסאות טונה ״עץ הזית״
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 ביצים קשות
  • מלח ופלפל לפי הטעם

מתכונים נוספים שאולי תאהבו