קציצות טונה עם צ'ומה ולימון כבוש
מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
7 מצרכים
0:20
הוראות הכנה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות (למעט השמן לטיגון) לתערובת אחידה.
- בעזרת ידיים רטובות יוצרים מהתערובת קציצות קטנות ופחוסות.
- מחממים במחבת גדולה שמן בגובה 2 ס״מ ומטגנים את הקציצות משני הצדדים להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. לחילופין ניתן לרסס תרסיס שמן ולאפות ב-200 מעלות כ-12 דקות.
מרכיבים ל-4 מנות:
- 2 קופסאות טונה מפוררת
- 5 כפות גדושות פירורי לחם
- 1 בצל קצוץ ומטוגן
- 1 ביצה
- 1 כפית פלפל צ׳ומה
- 1 כף לימון כבוש
- שמן לטיגון או תרסיס לאפייה
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
שניצל דג בציפוי פנקו ושברי אגוזים
קל
11 מצרכים
0:20
קציצות טונה עם צ'ומה ולימון כבוש
קל
7 מצרכים
0:20
גלילות מצה ממולאות בטונה
קל
12 מצרכים
0:30