קציצות טונה עם צ'ומה ולימון כבוש

מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
7 מצרכים
0:20

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות (למעט השמן לטיגון) לתערובת אחידה.
  2. בעזרת ידיים רטובות יוצרים מהתערובת קציצות קטנות ופחוסות.
  3. מחממים במחבת גדולה שמן בגובה 2 ס״מ ומטגנים את הקציצות משני הצדדים להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. לחילופין ניתן לרסס תרסיס שמן ולאפות ב-200 מעלות כ-12 דקות.

אהבתם? שתפו

קציצות טונה עם צ'ומה ולימון כבוש

מרכיבים ל-4 מנות:

  • 2 קופסאות טונה מפוררת
  • 5 כפות גדושות פירורי לחם
  • 1 בצל קצוץ ומטוגן
  • 1 ביצה
  • 1 כפית פלפל צ׳ומה
  • 1 כף לימון כבוש
  • שמן לטיגון או תרסיס לאפייה

מתכונים נוספים שאולי תאהבו