פשטידת טונה מעולה
מתכון של רותם ליברזון
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
14 מצרכים
0:45
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 20 על 30 ס"מ.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצלים והכורכום תוך כדי ערבוב להשחמה.
- מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים וממשיכים לטגן עוד כדקה. מכבים את האש.
- מערבבים בקערה את הבצל המטוגן עם יתר המרכיבים לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית, מפזרים מעל שומשום ואופים כ-40 דקות להשחמה יפה.
מרכיבים:
- מעט שמן לטיגון
- 2 בצלים חתוכים לקוביות
- 1/2 כפית כורכום
- 1 כף רסק עגבניות
- 2 קופסאות טונה
- 1 כוס פירורי לחם
- 1 כוס גבינת גרוייר מגוררת (או כל צהובה קשה שאתם אוהבים)
- 3/4 כוס קמח תופח
- 2 ביצים
- 1 כוס יוגורט
- 1 כוס בצל ירוק
- 1 כוס פטרוזליה קצוצה
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- שומשום לקישוט
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
שניצל דג בציפוי פנקו ושברי אגוזים
קל
11 מצרכים
0:20
קציצות טונה עם צ'ומה ולימון כבוש
קל
7 מצרכים
0:20
גלילות מצה ממולאות בטונה
קל
12 מצרכים
0:30