רול פילה טונה בטורטיה
מתכון של רותם ליברזון
בשיתוף וואלה! אוכל.
- מחממים מחבת יבשה וצורבים טורטיה כדקה מכל צד. ממשיכים עם יתר הטורטיות.
- פורשים את הטורטיה על משטח עבודה, מניחים מעל עלה חסה, חופן מקלות מלפפון, מעט כרוב, גזר וגמבה, כמה נתחי טונה שלמים, מעט בצל ירוק, טבעות צ'ילי, עלי כוסברה ואבוקדו. עוטפים את הכל כמו אגרול ומגלגלים לרול הדוק עד כמה שאפשר.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומגישים את הרולים לצד הרוטב.