רול פילה טונה בטורטיה

מתכון של רותם ליברזון בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
15 מצרכים

הוראות הכנה

  1. מחממים מחבת יבשה וצורבים טורטיה כדקה מכל צד. ממשיכים עם יתר הטורטיות.
  2. פורשים את הטורטיה על משטח עבודה, מניחים מעל עלה חסה, חופן מקלות מלפפון, מעט כרוב, גזר וגמבה, כמה נתחי טונה שלמים, מעט בצל ירוק, טבעות צ'ילי, עלי כוסברה ואבוקדו. עוטפים את הכל כמו אגרול ומגלגלים לרול הדוק עד כמה שאפשר.
  3. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומגישים את הרולים לצד הרוטב.

אהבתם? שתפו

רול פילה טונה בטורטיה

מרכיבים:

  • 2-4 טורטיות גדולות
  • 2 חבילות של טונה פילה
  • 6 עלי חסה
  • 2 מלפפונים ירוקים בקליפתם פרוסים למקלות
  • 1/4 כרוב סגול פרוס דק
  • 1 גזר פרוס דק
  • 1 פלפל גמבה חתוך למקלות
  • 5 ענפים בצל ירוק חתוכות באורך 3 ס"מ
  • 1 פלפל צ'ילי חתוך לפרוסות לפי הטעם
  • 1/2 חבילת כוסברה חתוכה לעלים
  • 1 אבוקדו פרוס לפרוסות דקות

לרוטב:

  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר מגורר
  • חופן כוסברה קצוצה דק
  • מיץ מ-1/2 לימון או ליים

מתכונים נוספים שאולי תאהבו