סנדביץ' טוניסאי עם פילה טונה

מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
12 מצרכים
0:25
  1. חוצים את הבאגט ומורחים משני הצדדים בפלפל צ׳ומה וממרח לימון כבוש.
  2. מניחים מעל את נתחי פילה הטונה, פרוסות תפ״א והביצים ומתבלים במלח ופלפל.
  3. מניחים מעל פרוסות המלפפון החמוץ והזיתים ומגישים לצד סלט או ירקות חתוכים.
אהבתם? שתפו
סנדביץ' טוניסאי עם פילה טונה

מרכיבים:

  • 1 קופסה פילה טונה
  • 200 גרם שעועית ירוקה חלוטה
  • 2 עגבניות חצויות ופרוסות
  • 1 תפ״א מבושל פרוס
  • 2 ביצים קשות פרוסות
  • 1 כפית צלפים
  • 6 זיתי קלמטה

לרוטב:

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ בן יין
  • 1 כפית חרדל דיז׳ון
  • 1 כפית דבש
  • מלח ופלפל לפי הטעם

מתכונים נוספים שאולי תאהבו