תפוחי אדמה צלויים
מתכון של רות אופק
קל
5 מצרכים
0:25
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
- מרססים את התבנית בתרסיס שמן זית בטעם שום, מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית ומפזרים בין לבין את שיני השום. מתבלים במלח ומרססים מעל בשמן זית בטעם לימון.
- אופים 15-20 דקות או עד שתפוחי האדמה משחימים. אפשר לערבב מדי פעם כדי לוודא שהם משחימים באופן אחיד מכל הצדדים.
מרכיבים ל-2-3 מנות:
- 3-4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
- תרסיס שמן זית בטעם שום
- ראש שום מופרד לשיניים
- מלח גס
- תרסיס שמן זית בטעם לימון
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45
תפוח אדמה קפיץ בשלושה טעמים
קל
7 מצרכים
0:40
תפוחי אדמה צלויים
קל
5 מצרכים
0:25