תפוחי אדמה צלויים

מתכון של רות אופק
קל
5 מצרכים
0:25

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
  2. מרססים את התבנית בתרסיס שמן זית בטעם שום, מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית ומפזרים בין לבין את שיני השום. מתבלים במלח ומרססים מעל בשמן זית בטעם לימון.
  3. אופים 15-20 דקות או עד שתפוחי האדמה משחימים. אפשר לערבב מדי פעם כדי לוודא שהם משחימים באופן אחיד מכל הצדדים.

אהבתם? שתפו

תפוחי אדמה צלויים

מרכיבים ל-2-3 מנות:

  • 3-4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • תרסיס שמן זית בטעם שום
  • ראש שום מופרד לשיניים
  • מלח גס
  • תרסיס שמן זית בטעם לימון

מתכונים נוספים שאולי תאהבו