בורקס פילו בטעם פיצה

מתכון של רובי מיכאל
קל
9 מצרכים
0:35
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  2. מערבבים בקערה את רסק העגבניות, התבלינים והעגבניה לרוטב במרקם אחיד.
  3. מניחים דף פילו על משטח עבודה יבש, מתיזים את תרסיס שמן הזית וחוזרים על הפעולה 3 פעמים עם דפי הפילו הנוספים. את השכבה העליונה לא מרססים.
  4. מורחים את הרוטב, מפזרים את הגבינה והזיתים ומגלגלים את הבצק לרולדה.
  5. חותכים את הרולדה באופן שווה בעובי 2 אצבעות, מסדרים את השבלולים בתבנית, מתיזים עוד בשמן הזית ואופים כ-25 דקות להזהבה יפה.
אהבתם? שתפו
בורקס פילו בטעם פיצה

מרכיבים ל-3-4 מנות:

  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 1 כף אורגנו
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 עגבנייה אדומה גדולה מגוררות
  • 8 דפי בצק פילו מופשרים לפי הוראות היצרן
  • תרסיס שמן זית
  • 3 כוסות גבינה צהובה או מוצרלה מגוררת
  • 1 כוס זיתים ירוקים חתוכים

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

ברוסקטה בקלי קלות ברוסקטה בקלי קלות
קל מאוד
6 מצרכים
0:15