ברוסקטה בקלי קלות

מתכון של אינס שילת-ינאי בשיתוף וואלה! אוכל.
קל מאוד
6 מצרכים
0:15
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. בעזרת סכין משוננת פורסים את הבאגט לפרוסות אלכסוניות בעובי כ-2 ס"מ.
  3. מתיזים בנדיבות על פרוסות הבאגט משני הצדדים את תרסיס שמן הזית בטעם שום. מסדרים את הפרוסות בתבנית.
  4. אופים כ-10 דקות להזהבה יפה.
  5. מניחים על כל ברוסקטה פרוסות עגבניית שרי דקות, מתיזים שוב מתרסיס שמן הזית, מניחים מעל פרוסות גבינה, עלי הבזיליקום ורבע כפית זיתים ומגישים.
אהבתם? שתפו
ברוסקטה בקלי קלות

מרכיבים:

  • 1 באגט
  • 1 תרסיס שמן זית בטעם שום
  • 1 כוס עגבניות שרי פרוסות לפרוסות דקות
  • 250 גרם גבינת מנצ'גו פרוסה דק
  • 1/4 כוס זיתי קלמטה קצוצים
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

ברוסקטה בקלי קלות ברוסקטה בקלי קלות
קל מאוד
6 מצרכים
0:15