ברוסקטה בקלי קלות
מתכון של אינס שילת-ינאי
בשיתוף וואלה! אוכל.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- בעזרת סכין משוננת פורסים את הבאגט לפרוסות אלכסוניות בעובי כ-2 ס"מ.
- מתיזים בנדיבות על פרוסות הבאגט משני הצדדים את תרסיס שמן הזית בטעם שום. מסדרים את הפרוסות בתבנית.
- אופים כ-10 דקות להזהבה יפה.
- מניחים על כל ברוסקטה פרוסות עגבניית שרי דקות, מתיזים שוב מתרסיס שמן הזית, מניחים מעל פרוסות גבינה, עלי הבזיליקום ורבע כפית זיתים ומגישים.