ברוסקטה בקלי קלות
מתכון של אינס שילת-ינאי
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל מאוד
6 מצרכים
0:15
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- בעזרת סכין משוננת פורסים את הבאגט לפרוסות אלכסוניות בעובי כ-2 ס"מ.
- מתיזים בנדיבות על פרוסות הבאגט משני הצדדים את תרסיס שמן הזית בטעם שום. מסדרים את הפרוסות בתבנית.
- אופים כ-10 דקות להזהבה יפה.
- מניחים על כל ברוסקטה פרוסות עגבניית שרי דקות, מתיזים שוב מתרסיס שמן הזית, מניחים מעל פרוסות גבינה, עלי הבזיליקום ורבע כפית זיתים ומגישים.
מרכיבים:
- 1 באגט
- 1 תרסיס שמן זית בטעם שום
- 1 כוס עגבניות שרי פרוסות לפרוסות דקות
- 250 גרם גבינת מנצ'גו פרוסה דק
- 1/4 כוס זיתי קלמטה קצוצים
- 1/2 כוס עלי בזיליקום
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בורקס מצה מושלם
קל
6 מצרכים
0:30
בורקיטס גבינה פשוטים
קל
11 מצרכים
1:0
עוגיות שמן זית וזעתר
קל
3 מצרכים
0:30